3FM nieuws
NTR

Ineffekt primeurt nieuwe single met Luna Morgenstern bij Vera

foto: 3FM / NTR
  1. Nieuwschevron right
  2. Ineffekt primeurt nieuwe single met Luna Morgenstern bij Vera

De Nederlandse dj Ineffekt had gisteren Wildeburg in stijl moeten afsluiten, maar door het noodweer kwam het festival vervroegd tot een einde. Het is natuurlijk flink balen, maar samen met 3FM-dj Vera Siemons, blikt Ineffekt vooruit op alle festivals die hij deze zomer van zijn bucketlist mag schrappen. En als kers op de taart hoor je zijn nieuwe track met Luna Morgenstern voor het eerst op 3FM.

Festival bucketlist

Door het noodweer werden gisteren Awakenings, Bospop en ook Wildeburg afgelast. Geen afsluitende set van Ineffekt dus, maar wel heel wat ander moois om naar uit te kijken deze zomer. Een paar weken geleden draaide Ineffekt nog op Best Kept Secret. Hij was ontzettend nerveus, maar de warme ontvangst van het publiek gaf hem zelfvertrouwen en vooral veel zin in de shows die nog komen. Zo staat Ineffekt in augustus op Lowlands. Het blokkenschema van Lowlands is nog niet bekend, maar Rick a.k.a Ineffekt verklapt al dat hij de zaterdagavond zal draaien om 23u in de Bravo.

Nog een hoogtepunt dat Ineffekt binnenkort van zijn bucketlist kan schrappen: draaien op het podium van Peggy Gou tijdens ADE. “Alles wat op mijn bucketlist stond voor de komende drie jaar heb ik eigenlijk bijna afgestreept. Heel bizar.”

Nieuwe single in première op 3FM

In augustus brengt Ineffekt zijn nieuwe EP High Hopes uit, met daarop de single ‘Two Of Us’. Voor deze track werkte Ineffekt samen met Luna Morgenstern. De Nederlandse zangeres bracht eerder dit jaar haar eigen debuut uit en toerde als voorprogramma van Froukje. “Dit is eigenlijk mijn eerste officiële crossover single die wat meer in pop hoekje zit.”

De single 'Two Of Us' komt officieel pas over twee weken uit, maar 3FM mocht hem als eerste laten horen.

Vera belt met Ineffekt

High Hopes komt uit op 11 augustus. Ineffekt draait dit jaar nog op Orbit Festival, Lowlands, Into The Great Wide Open. Zeezout Festival en ADE.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie