3FM nieuws

3FM Backstage: Only The Poets verrassen fans met Q&A

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage: Only The Poets verrassen fans met Q&A

Pinkpop-nieuwkomers Only The Poets maakten een gaatje in hun agenda, om na hun show in de 3FM-tent op Pinkpop nog wat vragen te beantwoorden van een zeer select groepje festivalgangers.

Van 3FM Telefooncel naar Q&A

Vragen beantwoorden van bezoekers, dat deden ze zeker. Maar, niet van álle bezoekers natuurlijk. Alleen mensen die in de rij hadden gestaan van de 3FM Telefooncel en vervolgens de quiz goed hebben beantwoord mochten backstage komen om de band vragen te stellen. Only The Beste Fans, zeg maar.

14 festivalgangers mochten via 3FM backstage komen en meedoen aan de Q&A. Bekijk een sfeerverslag hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kijk het optreden terug

Voor de Q&A stond het kwartet uit Reading (Engeland) op het podium. Ze mochten de dag openen en wisten opvallend veel lokale fans al te trekken, terwijl ze nog maar net zijn begonnen en geen album in de winkel hebben liggen. 3voor12 schreef een recensie over het concert en de act was zo lief om het mogelijk te maken het hele concert terug te kijken. Natuurlijk speelde ze hun 3FM Megahit 'JUMP!'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie